Achilles '29 verrast Den Bosch met tweede uitoverwinning

Achilles ’29 heeft voor een verrassing gezorgd in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. In Brabant werd de tweede uitzege van het seizoen gevierd, aangezien Achilles met 0-2 te sterk was.

Den Bosch, dat vijftiende staat in de Jupiler League, behaalde uit de afgelopen twee wedstrijden zes punten. Het waren tevens de enige overwinningen voor de Brabanders, maar een opmars leek te zijn ingezet.

Tegen Achilles lukte het de thuisploeg niet om te scoren. Zeventig minuten lang maakte ook Achilles geen doelpunt, totdat Daniël van Straten toesloeg met de openingstreffer.

Frank Hol (foto) bracht Den Bosch uiteindelijk de nekslag toe, door vier minuten na zijn invalbeurt de tussenstand te verdubbelen en de eindstand op 0-2 te bepalen.