Achahbar, Elia en Kramer wél in vorm in Feyenoord 2

Een zeer sterk bezet Feyenoord 2 was maandagavond te sterk voor Heracles Almelo 2. Anass Achahbar, Eljero Elia en Michiel Kramer toonden hun waarde voor de Rotterdamse reserveploeg: 3-1.

Nadat Paul Gladon in de elfde minuut had gescoord voor Heracles, trok Elia de score in de 36ste minuut gelijk na een fraaie assist van Achahbar. Kramer deed na rust van zich spreken, door koppend de assist te leveren voor de 2-1 van Jari Schuurman. Marlon Slabbekoorn maakte er een kwartier voor tijd 3-1 van.

In de hoofdmacht zijn Achahbar, Elia en Kramer op het tweede plan beland. Eljero Elia en Michiel Kramer begonnen dit seizoen als basisspeler, maar zijn inmiddels veroordeeld tot een reserverol. Achahbar komt vaak niet eens in aanmerking voor een plek op de bank. Hij zat pas vijf keer bij de wedstrijdselectie.

Behalve de drie aanvallers kreeg Feyenoord 2 vanuit de eerste selectie ook versterking van doelman Pär Hansson, Jan-Arie van der Heijden, Renato Tapia en Simon Gustafson.