AC Milan kan doorpakken na handtekening Mr Bee

Reacties

Bee Taechaubol en Silvio Berlusconi hebben hun handtekeningen gezet onder de in mei overeengekomen deal. Het betekent dat AC Milan op de transfermarkt nieuwe slagkracht krijgt.

AC Milan kan doorpakken na handtekening Mr Bee

Voor 480 miljoen euro krijgt Mister Bee 48 procent van de aandelen van Milan. De overdracht van het geld en de aandelen vindt plaats per 30 september, hebben beide partijen afgesproken.

Doordat er nu definitief zekerheid is over de deal heeft Milan per direct meer bewegingsruimte op de transfermarkt, schrijft La Gazzetta dello Sport. Milan investeerde al tientallen miljoenen in de komst van Luiz Adriano, Carlos Bacca en Andrea Bertolacci, maar is nog niet klaar. Prioriteit is de komst van een extra centrumverdediger. Voor die vacature is Alessio Romagnoli van AS Roma de gedroomde kandidaat. Ook heeft Milan interesse in een nieuwe middenvelder en wordt nog altijd gespeculeerd over de rentree van Zlatan Ibrahimovic.

Doyen
Overigens tekent het eerste conflict tussen Berlusconi en Taechaubol zich volgens La Gazzetta al voorzichtig af. De Thaise miljardair wil een vergaande samenwerking aangaan met investeringsfonds Doyen, maar Berlusconi is daar niet erg enthousiast over. Hij wil dat de technische touwtjes volledig in handen blijven van Adriano Galliani.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.