AC Milan dendert door: André Silva is de volgende aanwinst

Reacties

AC Milan gaat maar door op de transfermarkt. André Silva is de volgende grote aankoop van de Italianen die de medische keuring heeft doorstaan. De spits komt voor een bedrag van naar verluidt 38 miljoen euro over van FC Porto.

AC Milan dendert door: André Silva is de volgende aanwinst

De 21-jarige Silva maakte het afgelopen seizoen indruk door zestien keer te scoren voor Porto in de Portugese competitie, in de Champions League was het vier keer raak. Het leverde de talentvolle spits een basisplaats op bij de nationale ploeg van Portugal en nu volgt ook een transfer naar AC Milan, waar hij tot medio 2022 gaat tekenen. De spits heeft de medische keuring al achter de rug, waardoor het nog slechts wachten is op het afronden van de laatste formaliteiten.

Silva kreeg onlangs nog complimenten van niemand minder dan Cristiano Ronaldo, die samen met de jonge spits voor zeventien van de 22 doelpunten van Portugal zorgde in de WK-kwalificatiereeks. 'Als ik stop dan is Portugal in goede handen, want we hebben al een goede aanvaller gevonden: André Silva', zei de Real Madrid-ster tegen La Gazzetta dello Sport.

Silva is de vierde zomeraankoop van Il Rossoneri, nadat eerder al middenvelder Franck Kessié (Atalanta Bergamo), verdediger Mateo Musacchio (Villarreal) en linksback Ricardo Rodríguez (VfL Wolfsbrug) werden aangetrokken.

Daarmee is Milan nog lang niet klaar op de transfermarkt. Keita Baldé (Lazio), Lucas Biglia (Lazio) en Andrea Conti (Atalanta Bergamo) moeten de volgende aanwinsten worden. Om de regels van Financial Fair Play niet te overtreden dienen er bovendien spelers verkocht te worden. Carlos Bacca, Mattia De Sciglio en Alessio Romagnoli staan op de nominatie om Milan te verlaten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.