AC Milan bevestigt komst Balotelli

Reacties

Mario Balotelli keert terug naar de club waar hij zijn meest doelpuntrijke periode kende. De 25-jarige aanvaller van Liverpool, waar hij nog in het bezit is van een tot 2018 doorlopend contract, komt AC Milan op huurbasis versterken.

AC Milan bevestigt komst Balotelli

De 33-voudige international, die vorig jaar nog voor twintig miljoen euro naar Liverpool verkaste, kwam vorig seizoen in 28 officiële wedstrijden in actie. Daarin wist hij slechts vier keer het net te vinden, maar was hij wél goed voor zeven gele kaarten.

Tóch wilde AC Milan Super Mario maar al te graag terughalen naar Italië en specifieker: Milaan. Daar waar Balotelli in 2007 namens Internazionale debuteerde in het profvoetbal en waar hij in het rood-zwart van AC Milan in anderhalf jaar dertig keer scoorde in 54 officiële duels.

Balotelli moet in de ploeg van trainer Sinisa Mihajlovic de concurrentie aangaan met twee andere versterkingen. Eerder haalden de Rossoneri de centrumspitsen Carlos Bacca en Luiz Adriano al op uit respectievelijk Sevilla en Donetsk. Daarnaast heeft Mihajlovic tevens de beschikking over Alessandro Matri - teruggekeerd van een verhuurperiode aan Juventus - en M'Baye Niang. Laatstgenoemde staat momenteel buitenspel met een breuk aan zijn middenvoetsbeentje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.