Abdennour klaar voor Barça: 'Voldoe aan alle voorwaarden'

Reacties

Aymen Abdennour verschaft graag duidelijkheid over zijn persoonlijke situatie. Hoewel hij net zijn contract met AS Monaco heeft verlengd, wil hij naar Barcelona.

Abdennour klaar voor Barça: 'Voldoe aan alle voorwaarden'

De Tunesische verdediger (25) van Monaco deed zijn open sollicitatie in de krant Sport. 'Ik ben klaar om voor Barcelona te spelen. Ik geloof dat ik aan alle voorwaarden voldoe. Mijn zaakwaarnemer vertelde me dat ik toe ben aan een grote club', stak hij van wal.

De bal ligt volgens hem echter bij de clubs. 'Ik wil graag voor het beste team in de wereld spelen, maar ik beslis daar niet over. De clubs moeten dat bespreken en een oplossing vinden waar iedereen mee kan leven.'

Na een sterk seizoen bij Monaco wekte Abdennour wel de nodige interesse van andere clubs. 'Ik weet niet of Barcelona al contact heeft opgenomen met mijn zaakwaarnemer, maar ik zou graag met de club tot een akkoord komen.'

Abdennour stelt zich alvast flexibel op naar de Catalanen, die door een registratieverbod pas vanaf 2016 nieuwe spelers mogen opstellen. 'Het is voor mij geen probleem om te wachten tot januari', aldus de speler die nog tot medio 2019 onder contract staat in het prinsdom.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.