Aanvoerder Bjelland zet in op rentree tegen NAC

Reacties

Het herstel van Andreas Bjelland verloopt sneller dan gedacht, al komt het Europa League-duel met FK Qarabagh van donderdag te vroeg. De aanvoerder van FC Twente verwacht zondag weer in actie te komen tegen NAC.

Aanvoerder Bjelland zet in op rentree tegen NAC

De Deense centrumverdediger miste de competitiewedstrijden tegen SC Cambuur (1-1) en ADO Den Haag (2-2) al vanwege een buikblessure.

In tegenstelling tot Bjelland is nieuwkomer Hakim Ziyech wel van de partij in Azerbeidzjan voor de eerste play off-wedstrijd tegen Qarabagh. De nieuwe nummer tien maakt zeer waarschijnlijk zijn officiële debuut in het shirt van FC Twente.

Tighadouini
NAC Breda kent twijfelgevallen voor het duel met FC Twente van komend weekeinde. Adnane Tighadouini werkt deze week aan zijn herstel, maar het is niet duidelijk of hij op tijd fit is voor zondag. De aanvaller blesseerde tegen PSV zijn enkel, maar hoeft niet te vrezen voor een langdurige blessure.

Ook het meespelen van Kenny van der Weg is onzeker. De verdediger had last van zijn bovenbeen en traint apart van de groep. Voor Van der Weg geldt ook dat het nog niet duidelijk is of hij op tijd hersteld is voor het treffen met FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.