'Aanstormend talent' Bergwijn middelpunt PSV-feestvreugde

Reacties

Steven Bergwijn (17) kon na afloop van de 5-1 bekerzege van PSV bij Almere City FC volop lachen. De invaller debuteerde en zette zijn eerste wedstrijd voor PSV luister bij met een fraaie assist bij de slotgoal van Georginio Wijnaldum.

'Aanstormend talent' Bergwijn middelpunt PSV-feestvreugde

De jonge aanvaller kreeg na afloop volop lof toegezwaaid. 'Een prachtige assist. Hij is snel, sterk en een leergierige jongen die open staat voor kritiek en wil leren. Een van de grootste talenten van PSV', zo oordeelde aanvoerder Georginio Wijnaldum.

'Steven deed het uitstekend. Een mooie assist en bijna nog een goal. Een mooi moment voor hem. Hij is een van de aanstormende talenten van PSV', vulde trainer Phillip Cocu aan.

De hoofdrolspeler zelf noemde zijn debuut een uitgekomen jongensdroom. 'Ik ben heel blij. Ik heb er hard voor gewerkt en heb alleen maar honger gekregen naar meer. Het is bovendien mooi dat het gebeurt in de stad waar ik vandaan kom', aldus de aanvaller over zijn debuut in zijn geboorteplaats. 'Toen ik eenmaal op het veld stond, waren de zenuwen weg. Dit is een beloning en pas het begin', besloot hij op de clubwebsite.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.