Aangekondigde rentree De Vrij op losse schroeven

Reacties

Waar Stefan de Vrij eerder nog dacht komende zondag zijn rentree te kunnen maken in de Serie A, twijfelt Lazio-trainer Stefano Pioli daar sterk aan. Volgens de Italiaan vordert het herstel van de Oranje-international gestaag, maar is zijn meespelen tegen Sassuolo uiterst onzeker.

Aangekondigde rentree De Vrij op losse schroeven

De Oranje-international, die sinds begin september langs de kant staat met een enkelblessure, gaf zondag nog een zeer positief teken van leven en kondigde zijn terugkeer bij de groepstraining aan. Dat bleek wat voorbarig, aangezien hij nog altijd geen groen licht heeft gekregen om weer met de selectie op het veld te staan. In de Italiaanse media stelt Pioli dat de situatie van De Vrij iedere dag gemonitord wordt, in afwachting van zijn volledige herstel.

De Vrij liep zijn blessure op tijdens de vorige interlandperiode van Oranje, dat begin september zowel tegen IJsland als Turkije onderuit ging. Lazio verweet de medische staf van Oranje destijds onzorgvuldig te hebben gehandeld met de verdediger, waardoor de blessure zou zijn verergerd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.