Lazio haalt Jordan Lukaku naar de Serie A

Reacties

Lazio heeft Jordan Lukaku (21) vastgelegd. De Belgische international tekent voor drie jaar met een optie voor een extra seizoen in Rome en kostte naar verluidt ruim drie miljoen euro, een bedrag dat door bonussen nog verder op kan lopen. Hij is nu in Rome voor de medische keuring.

Lazio haalt Jordan Lukaku naar de Serie A

Lukaku komt over van KV Oostende, waar hij zich afgelopen seizoen in de kijker speelde bij toenmalig bondscoach Marc Wilmots. De linksback mocht mee naar het EK en maakte zijn opwachting in de kwartfinale tegen Wales. Lukaku, het broertje van Everton-spits Romelu, deed 75 minuten mee tijdens de 3-1 nederlaag.

De vijfvoudig international komt bij Lazio drie Nederlanders tegen. Stefan de Vrij, Wesley Hoedt en Ricardo Kishna staan ook onder contract in Rome. Bij Oostende beschikte de verdediger, die in de zomer van 2014 werd opgepikt bij Anderlecht, nog over een verbintenis tot medio 2017.

Edson Braafheid, ook een linksback, maakt geen deel meer uit van het keurkorps van de Romeinen. Hij is momenteel op proef bij FC Utrecht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.