Gelijkspel voor beloftes van zowel Ajax als FC Twente

Zowel Jong Ajax als Jong FC Twente is op eigen veld niet verder gekomen dan een remise. Respectievelijk FC Emmen en FC Den Bosch pakten een punt.

Gelijkspel voor beloftes van zowel Ajax als FC Twente

Jong Ajax - FC Emmen 1-1
Bij zijn debuut voor Jong Ajax heeft Mike van der Hoorn genoegen moeten nemen met een punt. De ploeg van trainer Fons Groenendijk kwam tegen FC Emmen kort na rust op achterstand door een treffer van Alexander Bannink, maar stelde al snel orde op zaken.

Lesley de Sa tekende in de 52ste minuut voor de gelijkmaker  door van zestien meter fraai binnen te schieten. In de matte wedstrijd kwam zowel Jong Ajax als FC Emmen niet meer tot scoren, waardoor beide ploegen veroordeeld blijven tot de onderste regionen van de Jupiler League.

Jong FC Twente - FC Den Bosch 0-0
Jong FC Twente heeft een pas op de plaats moeten maken. De Enschedese beloften kwamen in de Grolsch Veste tegen FC Den Bosch niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel, waarmee de Brabantse gasten hun abonnement op remises verlengden. De ploeg van Ruud Kaiser is begonnen met vier keer een gelijkspel, waar Jong FC Twente twee keer won, één keer verloor en nu gelijk speelde. 

Bekijk hier al onze video's