media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Begripvolle KNBB nodigt Feyenoord uit voor biljartclinic

Begripvolle KNBB nodigt Feyenoord uit voor biljartclinic

Naar aanleiding van het 'biljart-incident', tijdens de competitiewedstrijd Feyenoord - Willem II twee weken geleden (3-0), heeft de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond (KNBB) de voltallige selectie van trainer Ronald Koeman uitgenodigd voor een biljartclinic in Rotterdam.

Onder anderen John Goossens, Guyon Fernandez, Kamohelo Mokotjo en Kaj Ramsteijn, werden bestraffend toegesproken omdat zij voortijdig de tribune verlieten en al biljartend vanuit het spelershome het restant van de wedstrijd bekeken. 'Ik vind dat niet kunnen. Zo'n wedstrijd volg je vanaf de tribune en niet met een keu in je hand. Dan laat je je collega’s in de steek', aldus Koeman.

De KNBB kan zich volledig vinden in de woorden van de trainer, maar begrijpt ook de verleiding die de spelers op dat moment niet konden weerstaan. 'Als geen ander weten we dat wie eenmaal door het spelletje biljarten gegrepen wordt er maar moeilijk mee kan stoppen. Je raakt er aan verslaafd. En dat geldt helemaal voor profvoetballers. Als ze de kans krijgen hun kunsten te vertonen met meerdere ballen is er logischerwijs geen houden meer aan.'

Als Feyenoord ingaat op de uitnodiging krijgt de selectie een clinic van het hoogste niveau, waarin alle spelsoorten worden voorgeschoteld. Zo zal wereldkampioen Dick Jaspers onderricht geven in het driebanden, maar komen ook carambole, pool en snooker aan bod.Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.


Laatste nieuws