Sneijder pakt schlemiel hard aan: 'Dit was Real Madrid-onwaardig'

Reacties

Wesley Sneijder heeft zich dinsdagavond tijdens de eerste wedstrijd tussen Bayern München en Real Madrid in de halve finale van de Champions League kapot geërgerd aan Lucas Vázquez. Volgens de oud-speler van De Koninklijke was de rechtsback de zwakste schakel op het veld.

Sneijder pakt schlemiel hard aan: 'Dit was Real Madrid-onwaardig'
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Vázquez speelde door de schorsing van Dani Carvajal. Volgens Sneijder had trainer Carlo Ancelotti beter voor een andere oplossing kunnen kiezen, bijvoorbeeld door Federico Valverde te laten spelen als rechtsback. Over Vázquez zei de spelmaker van weleer het volgende als analist bij RTL 7: 'Als je Real Madrid-fan bent, dan houd je je hart vast met die jongen. Hij is totaal geen verdediger. Dat hebben we de hele wedstrijd gezien.'

Sneijder vond de tot vleugelverdediger omgeturnde buitenspeler ook bijzonder zwak spelen aan de bal. De 32-jarige Spanjaard creëerde niet een keer een kans en had ook geen geslaagde dribbel. 'In balbezit leverde hij alles in wat hij vooruit speelde. Ik ergerde me echt dood, ook door de verdedigende acties. Hij werd zo makkelijk voorbij gelopen. Dit was Real Madrid-onwaardig. Het strafschopmoment sloeg alles. Hoe kun je daar nu je been uitsteken?', vroeg Sneijder zich hardop af, terugdenkend aan de overtreding op Jamal Musiala.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ancelotti kan volgende week woensdag in de return weer een beroep doen op Carvajal. Dan moet Real Madrid in het eigen Estadio Santiago Bernabéu het verschil maken na de 2-2 van dinsdagavond. Sneijder: 'Real Madrid heeft mazzel dat Carvajal volgende week terug is. Hem vind ik echt geweldig. Vázquez in zo'n grote wedstrijd voor de leeuwen werpen, op die positie, dat is vragen om problemen.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.