Na Ajax zet Villa opnieuw stap richting halve finale Conference League

Reacties

Aston Villa heeft na de uitschakeling van Ajax een stap gezet op weg naar de laatste vier van de Conference League. Opnieuw was topschutter Ollie Watkins belangrijk.

Na Ajax zet Villa opnieuw stap richting halve finale Conference League
© Pro Shots
Aston Villa
Aston Villa
2 - 1
Lille
Lille

Zo makkelijk als tegen Ajax in eigen huis ging het deze keer niet voor Aston Villa. De thuisploeg maakte knappe goals via Ollie Watkins (alweer de 33ste waarbij hij in alle competities betrokken was) en John McGinn, maar had ook veel te danken aan doelman Emiliano Martínez.

De Argentijnse wereldkampioen stopte in Qatar twee strafschoppen van Oranje en bewees tegen Lille andermaal ook ijzersterk te zijn in één-op-één-situaties. Alleen in de slotfase moest hij vissen, toen Bafodé Diakité scoorde. Desondanks heeft Villa, nummer vijf van de Premier League, een prima uitgangspositie om de laatste vier te bereiken.

Club Brugge
Club Brugge
1 - 0
PAOK Saloniki
PAOK Saloniki

België krijgt mogelijk ook een halvefinalist. Ondanks een gemiste penalty van spits Thiago won Club Brugge van PAOK. Een vroege goal van middenvelder Hugo Vetlesen, die in de verre hoek raak schoot, was voldoende voor de overwinning.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.