'Milan-icoon vergaloppeert zich en loopt blessure op bij tv-analyse'

Reacties

AC Milan-icoon Alessandro Costacurta beleefde zaterdagavond een pijnlijk moment als analist bij Sky Sport Italia. De oud-international van Italië ging iets te ver in zijn enthousiasme om een verdedigende actie bij AC Milan-Cagliari te bespreken.

'Milan-icoon vergaloppeert zich en loopt blessure op bij tv-analyse'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De 58-jarige Costacurta speelde tussen 1987 en 2007 voor Milan en vierde vele grote successen met de Rossoneri. De oud-verdediger won onder andere vijf keer de Champions League/Europa Cup I en zeven Italiaanse kampioenschappen.

Tegenwoordig is Billy Costacurta analist bij Sky Sport Italia en in die rol besloot hij zijn woorden tijdens de thuiswedstrijd van Milan tegen Cagliari (met een goal van Tijjani Reijnders) kracht bij te zetten door een actie van een Cagliari-verdediger na te willen bootsen in de studio. Dat pakte alleen niet goed uit voor de 59-voudig international.

Al snel greep Costacurta naar zijn hamstring, waarna de Italiaan enigszins verbouwereerd om zich heen keek. Naar verluidt heeft de oud-speler van Milan een spierblessure overgehouden aan zijn opmerkelijke analyse. Of hij op tijd fit zal zijn voor het EK moet blijken...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.