Leverkusen-fans kunnen droomseizoen gratis op hun lijf vereeuwigen

Reacties

Het kan je niet ontgaan zijn dat Bayer Leverkusen bezig is aan een seizoen zoals ze het nooit hadden durven dromen. De Duitse landskampioen staat inmiddels ook in de finale van de DFB-Pokal en de Europa League, en dat mag gevierd worden. De club biedt supporters nu gratis tatoeages aan.

Leverkusen-fans kunnen droomseizoen gratis op hun lijf vereeuwigen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Geen grapje: wie zijn liefde voor de club of dit droomseizoen met inkt wil formaliseren, kan dat op kosten van Bayer Leverkusen doen. Dat meldde de club vrijdag op de website, en er is gretig gebruik van gemaakt van dat aanbod. Op het moment van schrijven, zaterdagochtend, zijn alle vier de dagen van de actie volledig volgeboekt. Onduidelijk is of er nog extra dagen komen.

Om het behapbaar te houden, heeft de club tien tatoeages ontworpen om uit te kiezen, dus wie een levensgrote beeltenis van Xabi Alonso of Jeremie Frimpong op zijn rug wil, moet toch echt op eigen gelegenheid wat regelen. Via de club kun je bijvoorbeeld kiezen het huidige en een vorig clublogo, een simpel 'Forza Bayer', de coördinaten van de stad Leverkusen of de datum van het kampioenschap (in Arabische of Romeinse cijfers).

© Bayer Leverkusen
Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.