Veelzeggende reactie Mbappé bij onthulling wassen beeltenis

Reacties

Er stond al een wassen beeld van Kylian Mbappé in Parijs, donderdag onthulde de Franse steraanvaller ook een evenbeeld van zichzelf in Madame Tussauds in Berlijn. En hij was danig onder de indruk.

Veelzeggende reactie Mbappé bij onthulling wassen beeltenis
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

'Hij lijkt meer Kylian dan ik!', glimlacht Mbappé als hij het doek wegtrekt waaronder het wassen beeld van hemzelf in het nieuwe Franse EK-shirt verstopt zit. Als hij daarna in dezelfde houding poseert voor een foto, is de gelijkenis tussen de echte Mbappé en de wassen Mbappé treffend. Gelukkig voor het Nederlands elftal blijft het komende zomer bij slechts één Mbappe op het EK, waar Frankrijk op 21 juni de tegenstander is...

Mbappé heeft in het voetbalstadion van Madame Tussauds in Berlijn gezelschap van de Duitse internationals Joshua Kimmich en Manuel Neuer, een Lionel Messi in Barcelona-shirt, voormalig Bayern München-doelman Oliver Kahn en de legendarische Duitse spits Uwe Seeler. En ook Franz Beckenbauer heeft bijvoorbeeld een wassen beeld in Berlijn, maar niet in voetbaloutfit. In Parijs werd Mbappé in 2018 al vereeuwigd in het Grévin Museum.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.