Lloris haalt uit naar Spurs-fans na uitfluiten ex-Ajacied Sánchez

Reacties

Davinson Sánchez beleefde zaterdagmiddag een dramatische middag met Tottenham Hotspur tegen Bournemouth en moest het ontgelden bij de Spurs-fans. Sánchez kreeg na afloop steun van captain Hugo Lloris.

Lloris haalt uit naar Spurs-fans na uitfluiten ex-Ajacied Sánchez
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 3
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth

Sánchez kwam na 35 minuten binnen de lijnen voor de geblesseerde Clement Lenglet en speelde een ongelukkige rol bij de 1-2 van Bournemouth na de pauze. De ex-Ajacied tikte de bal ongelukkig voor de voeten van Dominic Solanke, die vervolgens Lloris passeerde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Niet lang na de tweede goal van Bournemouth besloot interim-manager Cristian Stellini Sánchez weer naar de kant te halen en bracht Arnaut Danjuma in voor de Colombiaan. Een deel van de Spurs-aanhang besloot Sánchez uit te fluiten bij zijn aftocht. 'Dat gebeurde niet alleen toen hij het veld verliet, ook al toen hij erin kwam. Ik heb dat nog nooit meegemaakt', zei de ontstemde Lloris tegen BeIN Sports.

'Ik vind dit heel erg voor Davinson en leef met hem mee. Hij is een goede vriend én teamgenoot. Hij zit al jaren bij de club en werkt altijd heel hard. Dit is gewoon heel triest: voor de club, voor Davinson en voor de fans. Dit wil je niet zien in het voetbal', aldus Lloris, die met Spurs in de extra tijd van de tweede helft nog de 2-3 incasseerde en kostbaar puntenverlies leed in de strijd om de vierde en vijfde plek in de Premier League.

Spelersprofiel

D. Sánchez


Geboortedatum:
12 juni 1996
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
Caloto
Nationaliteit
Colombia
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Galatasaray
Nationaal team:
Colombia
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.