Teze: 'Hebben laten zien dat wij de beste zijn, heel simpel'

Reacties

Jordan Teze is ongelofelijk trots dat hij als kind van de club met PSV de landstitel heeft gepakt. Voor de 24-jarige verdediger is een droom uitgekomen.

Teze: 'Hebben laten zien dat wij de beste zijn, heel simpel'
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 2
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

Teze doorliep de jeugdopleiding van PSV en was nog speler van de beloftenploeg toen de Eindhovenaren in 2018 voor het laatst landskampioen werden. 'Zes jaar geleden was ik net als iedereen ook aan het kijken. Ik hoopte toen dat ik zo'n moment ooit zelf mee zou mogen maken. Dit is mijn eerste kampioenschap', zei Teze glunderend voor de camera van de NOS.

Teze onderstreepte zijn waarde voor de ploeg van Peter Bosz door ook nog te scoren in de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Als rechtsback is hij onbetwist, de Oranje-international miste dit seizoen in de Eredivisie slechts drie wedstrijden. Teze: 'Mijn droom is uitgekomen. Ik heb het hele seizoen gespeeld, ben kampioen geworden en heb vandaag ook nog gescoord. Het is fantastisch.'

Volgens de PSV'er is er niets af te dingen op het succes van de Eindhovenaren. Feyenoord kreeg ook veel complimenten voor het getoonde spel, maar PSV is simpelweg een maatje te groot gebleken. 'Uiteindelijk hebben wij de meeste goals gemaakt, de minste tegengoals en hebben wij de meeste kansen gecreëerd. We hebben laten zien dat we de beste zijn van de Eredivisie, heel simpel', aldus Teze.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.