'Rashford ging op de avond voor ziekmelding nog uit'

Reacties

Marcus Rashford heeft voor onrust gezorgd. De aanvaller van Manchester United was vrijdag niet fit genoeg om te trainen, maar ging de avond ervoor wel uit in Belfast, zo hebben meerdere bronnen tegenover The Athletic bevestigd.

'Rashford ging op de avond voor ziekmelding nog uit'
© Pro Shots
Newport County
Newport County
2 - 4
Manchester United
Manchester United

Rashford meldde zich vrijdag ziek en miste zo een van de laatste trainingen van het team van Erik ten Hag op weg naar de FA Cup-wedstrijd tegen Newport County. United speelt zondag om 17.30 uit tegen de club uit de League Two. Rashford is voor dat duel een twijfelgeval, communiceerde zijn club vrijdagmiddag.

Het ziekmelden is opvallend omdat Rashford donderdagavond nog in een nachtclub in Belfast werd gespot. In eerste instantie zou United te horen hebben gekregen dat de Engels international alleen woensdagavond in de nachtclub was, daags voor een vrije dag. Meerdere bronnen hebben aangegeven dat Rashford ook de dag erna uitging. Vroeg op de vrijdagochtend keerde hij volgens The Athletic per privéjet terug naar Manchester, om vervolgens de training te missen na zich te hebben afgemeld.

Eerder dit seizoen sprak Ten Hag zich uit over een stapavond van Rashford. De linksbuiten bezocht in oktober een nachtclub uren nadat United met 3-0 had verloren van Manchester City. De Nederlandse manager noemde dat 'onacceptabel'. Rashford bood toen zijn excuses aan tegenover Ten Hag, die tegenover de pers aangaf dat het verder een 'interne kwestie' was.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.