Ould-Chikh succesvol geopereerd aan 'zeldzame, goedaardige tumor'

Reacties

Bilal Ould-Chikh (26) is geopereerd aan een goedaardige tumor. De aanvaller van FC Volendam mist om die reden ook de laatste wedstrijd van dit seizoen.

Ould-Chikh succesvol geopereerd aan 'zeldzame, goedaardige tumor'
© Pro Shots

De aanvaller staat al sinds eind maart buitenspel bij Het Andere Oranje met een rugblessure, maar het was lang niet duidelijk wat er exact aan de hand was. Na de voorlaatste wedstrijd van dit Eredivisie-seizoen kwam Ould-Chikh zondagavond zelf met een bericht naar buiten.

'Wat begon als pijntje in de rug is na onderzoek gebleken dat ik een zeldzame, goedaardige tumor in mijn onderrug had', schrijft Ould-Chikh op Instagram. 'Inmiddels heb ik een geslaagde operatie achter de rug en is de tumor volledig verwijderd. Voor nu focus ik mij op mijn herstel, zodat ik weer kan aansluiten in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en in augustus zien jullie mij weer knallen op het veld.'

Tot zijn uitvallen was Ould-Chikh een zekerheidje bij de nummer zeventien van de Eredivisie. Met twee doelpunten en zeven assists was hij een belangrijke kracht voor FC Volendam. Na de succesvolle operatie verwacht de aanvaller komend seizoen weer actief te zijn op de Nederlandse velden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

B. Ould-Chikh


Geboortedatum:
28 juli 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Roosendaal
Nationaliteit
Marokko
Lengte:
1,70 m
Gewicht:
59 kg
Huidige club:
FC Volendam
Bekijk hier al onze video's
Meer B. Ould-Chikh
Meer over B. Ould-Chikh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.