Carrick én Boro-supporters lopen weg met Rav van den Berg (19)

Reacties

Rav van den Berg kan in persoonlijk opzicht erg tevreden zijn over zijn eerste seizoen bij Middlesbrough. De negentienjarige verdediger maakte een uitstekende indruk in het Championship en is bij zijn club gekozen tot Talent én Speler van het Jaar.

Carrick én Boro-supporters lopen weg met Rav van den Berg (19)
© Pro Shots

Van den Berg maakte afgelopen zomer de overstap van PEC Zwolle naar Middlesbrough en speelde dit seizoen tot dusver 34 competitiewedstrijden. Een keer droeg de jongeling daarbij zelfs de aanvoerdersband om zijn arm.

© Pro Shots

De supporters zijn erg blij met Van den Berg bij hun favoriete club en hebben dat duidelijk laten merken, met niet één, maar direct twee individuele prijzen. 'Daar ben ik heel trots op', zei Van den Berg, geciteerd door de Northern Echo. 'Ik denk dat het laat zien dat ik het goed heb gedaan. De fans en het team hebben me geholpen om me hier thuis te voelen en dat is erg belangrijk geweest, want als je je goed voelt, kan je ook goed voetballen.'

Manchester United-legende Michael Carrick is sinds oktober de trainer van Van den Berg bij Middlesbrough. 'Je kunt niet anders dan onder de indruk zijn van Rav', zei hij. 'Hij straalt rust uit, wil graag leren en heeft een geweldige instelling. We hebben echt geluk dat hij deel uitmaakt van onze selectie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.