Zege van Feyenoord kan 50x je inleg opleveren!

ADVERTORIAL - Het duel tussen NEC en Feyenoord van zondagmiddag is een herhaling van de bekerfinale. Trekken de Rotterdammers opnieuw aan het langste eind? Unibet biedt een fraaie welkomstactie aan!

Zege van Feyenoord kan 50x je inleg opleveren!
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
2 - 3
Feyenoord
Feyenoord

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van de nummer twee van de Eredivisie. Dat terwijl de reguliere odd voor een zege van Feyenoord ongeveer 1.56 is. Meespelen met de welkomstactie kan als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Op 21 april was Feyenoord in De Kuip in de finale om de KNVB Beker de Nijmegenaren nog de baas. De Rotterdammers wonnen met 1-0 door een goal van Igor Paixão en speelden in de laatste twintig minuten met tien man door een rode kaart voor Yankuba Minteh. De eerdere competitiewedstrijd van dit seizoen tussen deze teams eindigde midden januari in 2-2.

Feyenoord eindigt hoe dan ook als tweede in dit Eredivisie-seizoen. De laatste speelrondes staan voor de topclub in het teken van de periode met Arne Slot aan het roer zo goed mogelijk afsluiten. Perfectionistisch als hij is, zal de coach ook in De Goffert het maximale eisen van zijn team. Feyenoord kan nog steeds zijn puntentotaal van vorig seizoen, het kampioensjaar, overtreffen. Het team van Slot pakte toen 82 punten. Nu staat de teller met NEC-uit en Excelsior-thuis nog te gaan op 78 punten.

NEC gaat de op één na laatste speelronde in als nummer zes van de Eredivisie. De Nijmegenaren hebben de verwachtingen flink overtroffen dit seizoen, maar waren in de weken na de bekerfinale tot nu toe wel wisselvallig. Maandag werd met 0-3 gewonnen bij Excelsior, een speelronde eerder was er een 0-3 nederlaag in eigen huis tegen AZ.

Zie jij Feyenoord zondag winnen van NEC? Dan is deze welkomstactie (24+) een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's