Zorgen voor Koeman: Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City

Reacties

Nathan Aké is zaterdag geblesseerd uitgevallen tijdens het uitduel van Manchester City met Fulham. De Nederlander moest het veld verlaten met een pijnlijke rechtervoet. 

Zorgen voor Koeman: Aké valt geblesseerd uit bij Manchester City
© Viaplay
Fulham
Fulham
0 - 4
Manchester City
Manchester City

Aké begon op Craven Cottage in de basis bij City, maar hield het maar een kwart wedstrijd vol. In de poging om een schot te blokkeren, leek hij een voetblessure op te lopen. Aké liep trekkebenend over het veld en probeerde het aanvankelijk nog. Dat bleek tegen beter weten in. Na twintig minuten trapte Aké de bal buiten de lijnen, waarna hij opnieuw naar zijn voet greep.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met een beteuterd gezicht verliet de speler van City vervolgens het veld. Pep Guardiola besloot Kyle Walker in te brengen als zijn vervanger. Door een doelpunt van Josko Gvardiol stond City op dat moment al op voorsprong (0-1). De blessure van Aké is niet alleen vervelend nieuws voor Guardiola, maar ook voor Ronald Koeman.

De bondscoach houdt zijn internationals scherp in de gaten met het oog op het EK, dat volgende maand van start gaat in Duitsland. Aké sukkelde vorige maand ook al met zijn fysieke gesteldheid, maar had die problemen van zich afgeschud. De Oranje-internationals bekeek de tweede helft van de wedstrijd van City tegen Fulham vanaf de reservebank.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.