Welkomstactie: quotering van 50.00 voor zege van Bayern München!

ADVERTORIAL - In de Bundesliga is dit het weekend van Der Klassiker. Bayern München neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen zijn eeuwige rivaal Borussia Dortmund. Wie zie jij winnen? TOTO pakt voor de Duitse topper uit met een speciale welkomstactie!

Welkomstactie: quotering van 50.00 voor zege van Bayern München!
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
0 - 2
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt de speler uitgedaagd een keuze te maken tussen Bayern München en Borussia Dortmund. Wie van de twee Duitse grootmachten maakt de grootste kans op een zege? Er wordt een verhoogde quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van het team naar keuze.

Meespelen gaat als volgt:
1. Maak een account aan via een van de links in dit artikel. Vul je persoonlijke gegevens in en het account is zo aangemaakt.
2. Stort en claim de bonus. Het minimale bedrag voor een storting is 5 euro.
3. Zet 1 euro in op winst van Bayern München óf zet 1 euro in op winst van Borussia Dortmund (1x2).
4. Wint de ploeg waar jij voor hebt gekozen? Dan ontvang jij 50x jouw inleg!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Voor Bayern is dit een wedstrijd van aan blijven haken of afhaken. Om koploper Bayer Leverkusen nog enigszins onder druk te houden, moet Der Rekordmeister winnen. Na 26 speelrondes was het gat tussen de koploper en de nummer twee tien punten. Bayern kwam vlak voor de interlandperiode wel goed in vorm. Er werd achtereenvolgens met ruime cijfers gewonnen van FSV Mainz 05 (8-1) en SV Darmstadt 98 (2-5). In die wedstrijden was het voor topscorer Harry Kane weer vier keer raak. De Engelsman raakte wel geblesseerd tegen Darmstadt en moest de interlands tegen Brazilië en België aan zich voorbij laten gaan. Tegen Dortmund kan de topspits die dit seizoen in de Bundesliga al 31 keer scoorde waarschijnlijk weer spelen.

Dortmund won zijn laatste drie competitiewedstrijden voor de interlandbreak en plaatste zich ten koste van PSV voor de kwartfinale van de Champions League. Daarin neemt BVB het op tegen Atlético Madrid en is Arsenal de tegenstander van Bayern. In de competitie moeten Donyell Malen en zijn ploeggenoten RB Leipzig van zich afhouden in de strijd om de vierde plek. Met Malen is de man in vorm genoemd. De Oranje-international scoorde dit seizoen al elf keer in de competitie, waaronder vier keer in zijn laatste vier optredens. Bayern is dus gewaarschuwd.

Zie jij Bayern in de eigen Allianz Arena winnen of denk jij dat Dortmund het sterkste is in Der Klassiker? De welkomstactie van TOTO is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's