Van Polen gaat toch een jaar door en tekent bij jeugdliefde

Reacties

Bram van Polen stopt na dit seizoen weliswaar als profvoetballer, maar hangt zijn schoenen niet aan de wilgen. De 38-jarige vedette van PEC Zwolle gaat komend seizoen door bij VVOG uit Harderwijk, dat uitkomt in de Vierde Divisie.

Van Polen gaat toch een jaar door en tekent bij jeugdliefde
© VVOG

Van Polen hakte onlangs de knoop door en besloot om te stoppen als prof van PEC. Na zeventien jaar komt er zo een einde aan zijn periode in Zwolle. Hij blijft aan de club verbonden, als 'directeur in opleiding', zo vertelde hij onlangs zelf. Als voetballer gaat hij dus door in zijn woonplaats Harderwijk, waar hij zijn carrière ooit begon.

'Ik heb het er thuis wel een paar keer over gehad met mijn vrouw Lotte, we keken er namelijk samen enorm naar uit om de weekenden weer eens lekker voor onszelf te hebben zonder allerlei voetbalverplichtingen. Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik mijn carrière op De Strokel zou afsluiten', vertelt Van Polen op de website van VVOG.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De verdediger sloot een compromis met de club. 'Maximaal 17 wedstrijden per seizoen en niet vaker dan één keer trainen per week. De trainer kon zich daar goed in vinden en de andere jongens uit het team ook.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer B. van Polen
Meer over B. van Polen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.