Spurs - City: de Premier League-wedstrijd waar alle ogen op zijn gericht

ADVERTORIAL - Zet Manchester City dinsdagavond een volgende stap naar de landstitel of krijgt Arsenal met hulp van Tottenham Hotspur één speelronde voor het einde de favorietenrol? De belangen zijn dinsdagavond erg groot in het Tottenham Hotspur Stadium. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Spurs - City: de Premier League-wedstrijd waar alle ogen op zijn gericht
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 2
Manchester City
Manchester City

Manchester City heeft op dit moment één punt minder dan koploper Arsenal, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. The Citizens hebben het dus in eigen hand. Belangrijk om te weten: het doelsaldo is in het voordeel van Arsenal. Speelt City uit tegen Spurs gelijk, dan moet de ploeg van Pep Guardiola zondag in de laatste speelronde een verschil van drie goals goedmaken ten opzichte van de grote concurrent. Op de laatste speeldag neemt City het in eigen huis op tegen West Ham United en speelt Arsenal thuis tegen Everton.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
7
3
96-34
+62
91
2
Arsenal
38
28
5
5
91-29
+62
89
3
Liverpool
38
24
10
4
86-41
+45
82
4
Aston Villa
38
20
8
10
76-61
+15
68
5
Tottenham Hotspur
38
20
6
12
74-61
+13
66
* Actueel tot en met 27 mei 2024

Bij The Gunners zal de hoop met name gevestigd zijn op puntenverlies van de rivaal dinsdagavond. Tottenham-uit is in de laatste seizoenen een meer dan lastige horde gebleken voor Manchester City. De Engelse kampioen won eerder dit seizoen in het FA Cup-toernooi pas voor het eerst in de nieuwe thuishaven van Spurs. De goal van Nathan Aké die de bezoekers toen de zege opleverde, was ook pas het eerste doelpunt dat de topclub maakte in het nieuwe stadion. City had zijn vijf voorgaande uitwedstrijden tegen Tottenham allemaal verloren.

Na periodes met José Mourinho en Antonio Conte aan het roer is Tottenham onder de nieuwe manager Ange Postecoglou weer aanvallender gaan spelen. Dat brengt ook risico's met zich mee, zo werd onder meer in de voorbije weken duidelijk. De club van Micky van de Ven zette zaterdag met een benauwde zege op Burnley een punt achter een reeks van vier nederlagen op rij. Dit Tottenham is attractief, maar niet stug. In de Premier League staat de teller bij de nummer vijf van de ranglijst al op 59 tegengoals, dat is bijna twee keer zoveel als het aantal tegengoals bij Manchester City (33).

Zie jij Tottenham zijn status als angstgegner onderstrepen en Arsenal zo helpen? Of denk jij juist dat de aanvallende klasse van City de thuisploeg te machtig is? Inzetten op een zege van de bezoekers kan 1.38 keer de inleg opleveren. Voor een overwinning van Spurs staat een quotering van 7.25. TOTO biedt ook een fraaie Goalgetter Boost aan: Erling Haaland maakt twee goals of meer (3.75). Daarnaast zijn er natuurlijk fraaie Speler Specials. Bekijk hieronder een selectie.

- Manchester City wint & Erling Haaland scoort: 1.73
- Manchester City wint & Phil Foden scoort: 2.60
- Manchester City wint, beide teams scoren & Over 3.5 doelpunten: 2.45
- Manchester City wint, Over 1.5 doelpunten in de 1ste helft & Over 3.5 doelpunten: 2.80

Beleef de o zo belangrijke wedstrijd voor de titelstrijd in de Premier League met extra spanning door mee te spelen bij TOTO. Bekijk het uitgebreide aanbod en zoek de weddenschappen die passen bij jouw voorspelling!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's