Arsenal-ultra's zetten zichzelf voor schut met vuurwerkshow bij hotel

Reacties

Het is een rare dinsdag in Engeland. De supporters van Arsenal hopen met alles dat ze hebben op een overwinning voor… hun gezworen vijanden van Tottenham Hotspur. Een groepje fanatiekelingen wilde tegenstander Manchester City vannacht lastigvallen, maar stonden nogal voor schut.

Arsenal-ultra's zetten zichzelf voor schut met vuurwerkshow bij hotel
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 2
Manchester City
Manchester City
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het zit als volgt: Man City is met Arsenal verwikkeld in een fel gevecht om de Premier League-titel, en de ploeg van Pep Guardiola speelt dinsdagavond bij Tottenham, in Noord-Londen. Een groepje van de Ashburton Army, de diehards van Arsenal, offerde hun eigen nachtrust op door midden in de nacht vuurwerk te gaan afsteken bij het spelershotel van Man City. Dat was ook nog eens lekker in de buurt. Er was alleen één probleem: de spelers van City waren daar helemaal niet.

Het gebeurt weleens dat de ploeg van Guardiola de avond voor een wedstrijd al overnacht in de stad waar ze moeten spelen, maar in dit geval was ervoor gekozen om lekker thuis te slapen en op de wedstrijddag pas af te reizen naar Londen. Er werden ongetwijfeld hotelgasten wakker in het luxe Marriott Hotel, maar de spelers van Manchester City hebben er geen last van gehad.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Om het nog vreemder te maken: Arsenal wil graag dat Tottenham wint, maar afgaande op sociale media en de vele resterende tickets, zitten ze bij Tottenham helemaal niet op een overwinning te wachten. De ploeg van Ange Postecoglou mag dan nog kans maken op kwalificatie voor de Champions League als het wint, veel Spurs-fans moeten niet denken aan het scenario dat hun club Arsenal aan de eerste landstitel sinds 2004 helpt. Postecoglou wil daar overigens niks van weten.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
7
3
96-34
+62
91
2
Arsenal
38
28
5
5
91-29
+62
89
3
Liverpool
38
24
10
4
86-41
+45
82
4
Aston Villa
38
20
8
10
76-61
+15
68
* Actueel tot en met 27 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.